برای مشاهده توضیحات بیشتر و شرکت در آزمون ها کلیک کنید
خانه / حل تشریحی مسائل / حسابداری مالی / اصول حسابداری / حل تشریحی مسائل فصل ۴ اصول حسابداری و هزینه یابی جمشید اسکندری

حل تشریحی مسائل فصل ۴ اصول حسابداری و هزینه یابی جمشید اسکندری

حل تشریحی مسائل فصل ۴ اصول حسابداری و هزینه یابی اسکندری

دانلود حل تشریحی مسائل فصل ۴ اصول حسابداری و هزینه یابی جمشید اسکندری 

************************************

روش خواندن و مطالعه درس اصول حسابداری

برای خواندن درس اصول حسابداری بهتر است از یک کتاب روان و ساده شروع کنید چون مباحثی که مطرح می شود زیرمجموعه سایر کتاب های ترم بعد می باشد. اهمیت مباحث از آنجایی می باشد که اگر به هر دلیلی مفاهیم را متوجه نشوید نمی توانید مسئله یا تست حل کنید. با تمرین و تکرار این مشکل رفع می شود. 

عناوین اصلی فصل چهارم : حسابداری دارایی های ثابت مشهود و استهلاک 

– دارایی های عملیاتی مشهود 

– دارایی های عملیاتی مشهود 

– استهلاک دارایی ثابت مشهود

– روش های استهلاک

– فروش دارایی های ثابت

معرفی منابع برای درس اصول حسابداری

« اصول حسابداری – جمشید اسکندری »

چون روان توضیح داده و قابل فهم می باشد ولی اگر به هر دلیلی احساس کردید همچنان ضعف دارید از کتاب های بعدی که معرفی می کنیم استفاده کنید. 

« اصول حسابداری – نوروش »

چون مسئله های خوبی دارد می تواند کتاب مفیدی برای یادگیری شما باشد. اگر این کتاب را مسلط شوید در ترم های بعد کار راحت تری خواهید داشت.

« اصول حسابداری – سازمان »

اگر به هر دلیلی دو کتاب معرفی شده ، به کار شما نیامد از این کتاب هم می توانید استفاده کنید کتاب خوبی می باشد. 

چگونه از محصولات جدید در زمینه حل مسائل حسابداری مطلع شویم؟ 

توصیه می کنیم برای مطلع شدن از مطالب بروز در خصوص حل تسریحی کتب حسابداری ، از طریق تلگرام به شماره ۰۹۱۱۷۴۱۵۲۸۷ پیام دهید تا لینک کانال ارشد حسابداری را برای شما ارسال کنیم تا با عضویت در این کانال ، از مطالب جدید ما با خبر شوید. 

 

کار اختصاصی از گروه آموزشی حسابداران برتر

حل فصل ۴ اصول حسابداری و هزینه یابی جمشید اسکندری

************************

سوالی دارید تلگرامی از پشتیبانی ما بپرسید :

۰۹۱۱۷۴۱۵۲۸۷

************************

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 5 =