برای مشاهده توضیحات بیشتر و شرکت در آزمون ها کلیک کنید
خانه / حل تشریحی مسائل / حسابداری مالی / حل تشریحی مسائل فصل ۷ حسابداری مالی جمشید اسکندری چاپ ۹۸

حل تشریحی مسائل فصل ۷ حسابداری مالی جمشید اسکندری چاپ ۹۸

حل فصل ۷ حسابداری مالی اسکندری

برای اولین بار در ایران

  حل تشریحی فصل ۷ حسابداری مالی اسکندری

چاپ جدید : شامل ۷ سوال

عنوان فصل هفتم :

نحوه تهیه وتنظیم صورت های مالی از روی مدارک ناقص

دانلود کامل حل تشریحی فصل ۷ حسابداری مالی جمشید اسکندری

*******************

این فایل محصول ، اختصاصی ، از حسابداران برتر می باشد

*******************

این فایل تایپ شده می باشد

********************

حل تمرینات از صفحه ۱۵۲ تا ۱۵۶

کتاب حسابداری مالی جمشید اسکندری

 فایل اختصاصی از حسابداران برتر می باشد. 

 حسابداری دانشگاه مازندران

  رشته حسابداری

نوع فایل : pdf

 تعداد صفحه : ۱۱

دانلود پاسخ تشریحی فصل ۷ حسابداری مالی جمشید اسکندری

***************************************

تهیه صورتهای مالی از روی مدارک ناقص :

سیستم ثبت یک طرفه ی حسابداری، سیستمی است که معامله صرفاً یک سویه ثبت می شود ، به عنوان نمونه،هنگامی که کالا به طور نسیه به فروش می رسد ، صرفا میزان طلب از مشتری ثبت می شود ، بدون آنکه حسابی تحت عنوان فروش شناسایی شود. اصطلاح مدارک ناقص به وضعیتی اطلاق می شود که دفاتر بر اساس سیستم ثبت دو طرفه تنظیم نشده باشد،خواه این دفاتر(۱) به صورت یک طرفه ثبت شده باشد و یا (۲) به صورت دو طرفه ثبت شده و در اثر حوادث از بین رفته است.
بسیاری از واحدهای تجاری کوچک که فعالیت اقتصادی چندانی ندارند بنا به دلایل مختلف نظیر اقتصادی نبودن سیستم ثبت دو طرفه ،معمولاً اسناد و مدارک کاملی برای ثبت فعالیت های خود نگهداری نمی کنند و تنها یک سری مشکلات آنها را بر طرف سازد،نگهداری می نمایند. اینگونه واحدهای تجاری برای تهیه و تنظیم صورت های مالی و یا اظهارنامه مالیاتی به حسابداران مراجعه می کنند. حسابداران نیز با بررسی اسناد و مدارک موجود پرس و جو از مدیران و کارکنان و همچنین با استفاده از اطلاعاتی که از بانک ها و مشتریان طرف حساب واحد تجاری به دست می آورند ، اطلاعات مالی مورد نیاز را جمع آوری نموده و بر مبنای سیستم ثبت دو طرفه.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

71 − 65 =